accident mortal ramnicu valcea
Categorie: Știri naționale

Un bărbat a murit și altul a fost rănit într-un accident produs azi-noapte, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Tragedia a fost provocată de șoferul care a decedat. Acesta încerca să scape de polițiștii care-l urmăreau după ce a fost reclamat că ar avea un pistol.

Polițiștii vâlceni au fost sesizați prin 112 de un bărbat că, în timpul ce se afla împreună cu alți prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe Bd. Dem Rădulescu, un alt individ aflat la volanul unui autoturism le-ar fi arătat un pistol, după care a plecat de la fața locului.

Potrivit gds.ro, polițiștii intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă șoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliție, care a pornit în urmărirea lui. La o intersecție, mașina individului a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Pistolul era o brichetă defectă

Urmăritul, care și-a pierdut viața în urma impactului, era un bărbat de 50 de ani, din Curtea de Argeș. În mașina acestuia a fost găsit pistolul, care s-a dovedit a fi doar o brichetă nefuncțională.

Al doilea șofer implicat în accident a fost rănit, fiind transportat la spital.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-au produs evenimentele.

Accident mortal și în Prahova, în timpul unei urmăriri

În luna martie, un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața, pe un drum local din Prahova, în împrejurări similare. Acesta încerca să fugă de polițiștii care au vrut să-l oprească deoarece conducea un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare (VEZI DETALII). 

Foto: gds.ro

Back To Top