banda politie agresiune
Categorie: Știri naționale

Scene de groază, miercuri seară, într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Un copil de 13 ani a fost înjunghiat de un băiat mai mare, cu care se juca. Agresorul ar avea probleme psihice și ar fi fost implicat până acum și în alte incidente violente.

Adolescentul de 14 ani l-ar fi înjunghiat pe băiatul cu care se juca de mai multe ori, chiar la locul de joacă. Potrivit România TV, cunoscuții spun că acesta și-ar fi lovit, de-a lungul timpului, mai mulți colegi de clasă și prieteni, iar de câteva ori ar fi mers cu briceagul la școală. Unui coleg, băiatul i-ar fi dat cu un bolovan în cap.

Sursa citată scrie că situațiile au fost semnalate Poliției, Direcției pentru Protecția Copilului, conducerii școlii la care învață, dar nimeni nu a luat măsuri.

Victima înjunghiată aseară este în stare gravă.

Poliția invocă legislația privind protecția minorilor

„În seara de 25 august 2021, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un minor a fost agresat, în urma unui conflict. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

În urma cercetărilor efectuate au fost identificate toate persoanele participante.

Audierile au fost efectuate în prezența reprezentanților DGASPC Sector 4.

Având în vedere vârstele persoanelor implicate alte date nu pot fi comunicate, în respectarea legislației în vigoare cu privire la minori”, au transmis cei de la Poliția Capitalei, citați de România TV.

Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top