Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pregăteşte proiecte pentru realizarea a 12 puncte de acces către autostrăzi, două dintre nodurile rutiere incluse în această etapă fiind prevăzute pe tronsoanele de A3 şi A7 de pe teritoriul judeţului Prahova, la Ghighiu, respectiv Dumbrava.

Anunţul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook: "Compania de drumuri a lansat o nouă licitație pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate a 12 noduri rutiere. Acestea se vor găsi pe autostrăzile A0, A2, A3, și A7 - adică în toate marile regiuni ale țării:
1. Nod Pantelimon, pe A0 Nord,
2. Nod Ovidiu, pe A2 Fetești - Cernavodă,
3. Nod Dunărea, pe A2 Fetești - Cernavodă,
4. Nod Peștera, pe A2 Cernavodă - Constanța,
5. Nod Ghighiu, pe A3 București - Ploiești,
6. Nod Ciurila, pe A3 Cluj-Turda,
7. Nod Românași, pe A3 Cluj-Zalău,
8. Nod Luduș, pe A3 Tg.Mureș-Câmpia Turzii,
9. Nod la Săndulești, pe A3 Cluj-Turda,
10. Nod la Crasna, pe A3 Zalău-Oradea,
11. Nod de descărcare pe A7, în zona localității Dumbrava, după conexiunea autostrăzilor A7 și A3,
12. Nod la Adjud Est, pe A7 Focșani-Bacău".

"Ofertele pot fi depuse până pe 14 octombrie. Proiectele de mai sus vin în completarea celor 9 noduri rutiere care vor deservi autostrăzile A1, A2 și A3, pentru care CNAIR a semnat în primăvară contractele de proiectare", a mai afirmat ministrul Transporturilor.

Back To Top