Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Forţele Navale Române vor asigura, pentru prima dată de la momentul aderării, comanda grupării navale care acţionează în cadrul Operaţiunii NATO "Sea Guardian" (OSG).

În acest context, prin intermediul statului major aflat la bordul fragedei “Regina Maria”, România va coordona misiunile de patrulare desfăşurate în arealul Mării Mediterane şi vor efectua operaţiuni specifice de consolidare a securităţii maritime a flancului sudic NATO, a anunţat deputatul PNL Răzvan Prişcă. 

"România este pe deplin angajată în asigurarea prerogativelor ce derivă din statutul de membru NATO, fapt dovedit şi de eforturile constante depuse de România pentru consolidarea capacităţii Forţelor Navale Române de a acţiona rapid pentru contracararea întregului spectru de ameninţări. Sunt convins că operaţiunile desfăşurate de România vor contribui activ la creşterea rezilienţei şi asigurarea unui climat de securitate stabil în regiune", a declarat deputatul de Prahova.

Back To Top