Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Fostul ministru Nelu Tătaru, desemnat recent consilier onorific al premierului şi desemnat să supravegheze activitatea Ministerului Sănătăţii, estimează că vârful valului 4 din pandemie se va înregistra la începutul lunii octombrie în România. Asta ar însemna că, timp ce cel puţin trei săptămâni de acum încolo, cifrele legate de infectări vor continua creşterea.

Consilierul premierului spune că de data acesta autorităţile sunt mai pregătite şi că vor face faţă numărului mare de infectări.

„Avem 4.298 de cazuri internate în spital, din care 543 în Terapie Intensivă. Dacă ne uităm la ultimele studii, vedem că 92% la sută din decese sunt din nevaccinaţi, 3% sunt din cei vaccinaţi incomplet. Cred că dacă ne mai furăm şi căciula cu nişte green-pass-uri sau certificate false, atunci putem spune că această pandemie este foarte greu de controlat”, a declarat fostul ministru al Sănătăţii într-o conferinţă de presă, la Iaşi. 

„Suntem într-un moment în care se aşteaptă un vârf al acestui val spre începutul lunii octombrie, cred că doar de noi depinde ca într-o toamnă bogată să putem să gestionăm atât prin evenimente, cât şi printr-o campanie de vaccinare mai atentă şi mai intens mediatizată. (…) E momentul să reaşezăm un pic comunicarea pe tot ce înseamnă vaccinare, să ne gândim că dacă nu noi suntem problema care nu suntem vaccinaţi atunci putem fi o problemă pentru cei la care mergem în diferite structuri publice sau în spitale alături de alţii care au venit pentru altă patologie”, a adăugat Nelu Tătaru, citat de România TV.

Back To Top