Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Decedati in accident jefuiti de angajatii de la drumuri nationale
Categorie: Știri naționale

Patru angajați ai CNAIR sunt acuzați că au jefuit două persoane decedate într-un accident care a avut loc săptămâna aceasta în județul Ilfov, anunță Digi24. Cei patru sunt cercetați în stare de libertate.

Angajații Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au furat bunuri de la două persoane, soț și soție, care au murit în urma unui accident petrecut în localitatea Șindrilița din județul Ilfov, pe data de 6 septembrie. Atunci, două persoane care erau soți și soție, în vârstă de 60 de ani au murit pe loc. Cele patru persoane cercetate pentru furt aveau ca sarcină curățarea carosabilului și îndepărtarea rămășițelor de la autoturisme, astfel încât șoferii să-și poată relua circulația.

Ei au sustras din geanta femeii decedate suma de 240 de lei și un telefon mobil. Și-au recunoscut faptele în fața agenților de poliție și au spus că vor da bunurile furate familiei. Inițial, cei patru au fost reținuți, vineri, pentru 24 de ore. Instanța a decis însă sâmbătă ca angajații CNAIR să fie cercetați în stare de libertate. Foto: Libertatea.ro

Back To Top