Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masca protectie pandemie
Categorie: Știri naționale

De miercuri, 15 septembrie, în Dâmbovița sunt valabile noi măsuri adoptate pentru limitarea răspândirii SARS-Cov-2. Județul are o rată a infectărilor de 0,53 la mie.

Măsurile au fost stabilite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, care a adoptat o hotărâre în acest sens valabilă de miercuri, 15 septembrie.

Masca obligatorie, în piețe și în preajma școlilor

“Începând cu data de 15.09.2021, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, oboare, bâlciuri, talciocuri, zone de așteptare (stații de autobuz, peroane, autogări) pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Începând cu data de 15.09.2021, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe o rază de 50 de metri în exteriorul unităților de învățământ din județul Dâmbovița”, prevede noua hotărâre a CJSU.

Conform cifrelor oficiale comunicate ieri, Dâmbovița confirmase, în 24 de ore, 55 de cazuri de pacienți infectați cu Covid.

Foto ilustrație: signalhfx.ca

Back To Top