Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

perchezitii scara bloc politie adeverinte covid
Categorie: Știri naționale

64 de  percheziții domiciliare sunt derulate, miercuri dimineață, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității  Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Mehedinți, la adrese județele Mehedinți, Dolj și Caraș- Severin. Sunt vizați doi angajați la stat bănuiți că ar fi eliberat false adeverințe de vaccinare anti-Covid.

“Din cercetări a reieșit că, în perioada 15 mai - 25 iunie a.c., doi bărbați, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, angajați ai unei instituții publice, ar fi accesat, fără drept, o aplicație informatică și ar fi modificat datele acesteia, prin suprascrierea documentelor de identificare ale unor persoane vaccinate împotriva Covid-19.

Astfel, pentru 96 de persoane, ar fi fost generate adeverințe de vaccinare false, care atestă, în mod nereal, că au fost imunizate împotriva Covid-19.

Vor fi puse în executare 66 de mandate de aducere, pentru audieri și propunerea măsurilor legale”, a transmis Inspectoratul General al Poliției Române.

Vedeți

din timpul perchezițiilor.

Acțiunea se derulează sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic și uz de fals. IGPR menționează că activitățile sunt desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mehedinți, precum și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți și cu suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Back To Top