Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

foarte multi sunt victimele conspirationistilor
Categorie: Știri naționale

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, în care atrage atenția asupra pericolelor cu care se confruntă societatea din cauza dezinformării, a discursurilor pline de ură și a știrilor false, în plină criză sanitară.

Klaus Iohannis: "Aducem astăzi un pios omagiu victimelor Holocaustului și îi onorăm pe supraviețuitorii celei mai odioase desfășurări de forțe criminale pentru exterminarea semenilor din istorie. Pentru toate viețile nevinovate curmate – bunici, părinți, soți, fii și fiice, și pentru suferințele îndurate de supraviețuitori, dar și de familiile și urmașii acestora, reafirmăm angajamentul nostru de a nu lăsa uitarea să se aștearnă peste suferințele și jertfa lor și de a ne opune cu toată forța repetării unei astfel de tragedii. Amintirea și cinstirea memoriei victimelor Holocaustului reprezintă o datorie fundamentală a statului român", a afirmat Klaus Iohannis, citat de Digi24. "Acum exact opt decenii, începea deportarea forțată a evreilor români în Transnistria, campanie în care 120.000 de evrei au parcurs un drum al morții. Tortura, foametea, bolile, condițiile mizere și inumane în care au fost siliți să trăiască, deposedarea de orice fel de bunuri, drepturi și demnități, sub amenințarea constantă a morții, au reprezentat setul de măsuri prin care regimul mareșalului Ion Antonescu își propusese să îi lichideze pe cei pe care îi considera «indezirabili»", a mai declarat preşedintele.

"Discursul plin de ură și știrile false s-au propagat foarte ușor și au alimentat sentimente de neîncredere și nesiguranță"

"Din păcate, situația pandemică, pe lângă criza sanitară profundă, a favorizat manifestările de ură, indiferență, intoleranță, antisemitism și xenofobie. În acest context, comunicarea în mediul on-line a devenit cel mai important și răspândit instrument, un mediu în care dezinformările, discursul plin de ură și știrile false s-au propagat foarte ușor și au alimentat sentimente de neîncredere și nesiguranță. Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității", se mai arată în mesajul transmis de preşedintele Iohannis.

"Să nu rămânem indiferenți în fața acestui avânt care riscă să macine fundamentul democrației noastre. Astfel de manifestări sunt absolut intolerabile și avem datoria, fiecare dintre noi, să sancționăm cu celeritate, dur și ferm, orice derapaj și să apărăm drepturile și libertățile fundamentale, democrația și valorile europene", a mai afirmat Klaus Iohannis.

Back To Top