Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Dacian Ciolos a fost desemnat premier dupa consultarile de la Cotroceni
Categorie: Știri naționale

Președintele Klaus Iohannis a decis să îl desemneze pe liderul USR Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut de președintele României în cadrul unei conferințe de presă.

Principalele declarații ale președintelui Iohannis: 

  • În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează. Este foarte important să se gestioneze situația pandemică, creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri să nu crească celelalte prețuri.
  • Este important să beneficiem de sumele mari din PNRR și să nu dăm cu piciorul la această oportunitate.
  • Am reiterat importanța pregătirilor pentru situația de iarnă și am subliniat că acestea sunt chestiunile importante pentru români, nu certurile politice.
  • Formațiunile au venit cu diferite abordări, propuneri.
  • Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș.

Categoria POLITIC: Cîțu nu mai poate fi numit premier, e compromis moral și profesional

Dacian Cioloș: Obiectivul nostru este să scoate România din criză

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice. Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern. Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR.

Foto: Facebook Dacian Cioloș

Back To Top