El este criminalul fetitei din Arad
Categorie: Știri naționale

Tribunalul Arad a admis, marţi, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului din Arad acuzat că a ucis fetiţa de 4 ani a concubinei sale. Beniamin Florin Crişan, în vârstă de 23 de ani, a declarat în fața anchetatorilor că a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că micuţa nu îl lăsa în pace şi voia să se joace cu el.

Citește și: Detalii șocante. Tatăl vitreg, principalul suspect în cazul fetiței moarte la Arad. Bărbatul a fost reținut

A băgat cadavrul în geamantan și a luat un taxi

"Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore, individul este cunoscut ca un consumator de droguri", a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Mama fetiţei nu era acasă în momentul crimei, fiind internată în spitalul de maternitate din Arad, unde a născut. Cuplul mai are un băieţel, care era în casă la momentul crimei. Procurorii au reuşit să o identifice pe fetiţă, după ce i-au publicat portretul robot şi au cerut ajutorul populaţiei, notează AGERPRES.

Filmul sinistru din Arad

Marți dimineață, autoritățile au emis mandat de arestare pentru 24 de ore pentru tatăl vitreg al fetiței găsită moartă în județul Arad. Inițial, acesta le-ar fi spus anchetatorilor că fetița ar fi alunecat și s-ar fi lovit în casă, când el încerca să le facă baie. Potrivit publicației locale Aradon, bărbatul a pus apoi trupul neînsuflețit al fetiței într-un geamantan și l-a dus pe câmpul de lângă cimitir. Mama micuței era la Maternitate când fetița a murit. Un apel telefonic efectuat în urma mediatizării fotografiei i-a condus pe anchetatori direct la ușa apartamentului mamei fetei.

Back To Top