Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

explozie spital judetean targu mures
Categorie: Știri naționale

Alertă la Spitalul Județean Târgu Mureș, după o explozie la un corp de iluminat într-un salon cu linie de oxigen.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară. Potrivit realitatea.net, Doi pacienți aflați într-un salon non-COVID în Secția Chirurgie Generală a Spitalului Județean din Târgu Mureș au fost evacuați, din cauza fumului degajat după explozia unui corp de iluminat.

Evenimentul a stârnit panică, după tragediile produse în spitale din România în ultimul an, având în vedere că s-a produs într-un salon cu linie de oxigen.

Explozie chiar în timpul unei verificări derulate de ISU

Sursa citată anunță că Detașamentul de Pompieri a fost solicitat să intervină sâmbătă, 6 octombrie, în jurul orei 21.50, într-un salon non-COVID cu linie de oxigen din cadrul Secției Chirurgie Generală 3 (Medicală 4), pentru explozia unui corp de iluminat.

”În salon se aflau doi pacienți, iar până la sosirea forțelor de intervenție, aceștia au fost evacuați de către personalul medical, fiind degajări de fum. La sosirea echipajelor de intervenție, nu au mai fost constatate probleme. Împreună cu electricianul secției s-a înlăturat corpul de iluminat. La momentul exploziei corpului de iluminat, doi subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, se aflau în clinică pentru verificarea de rutină a secțiilor ATI COVID. Aceștia, au dispus ventilarea salonului”, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, scrie realitatea.net care citează presa locală.

Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Tragedii pe bandă rulantă, în pandemie, în spitale în care erau îngrijiți pacienți Covid în stare gravă

Astfel de evenimente prezintă risc uriaș, așa cum au dovedit tragediile produse în ultimul an în Piatra Neamț, București și Constanța, dar și în spitale din străinătate.  În toate cazurile, a fost vorba despre incendii violente în secții în care erau îngrijiți pacienți Covid în stare gravă și în care funcționau linii de oxigen. Din păcate, toate aceste evenimente s-au soldat cu numeroase decese.

Back To Top