Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
CNA a aprobat schimbarea denumirii televiziunii TVRM Educaţional în TVH2.0 şi a Radio România de Mâine în Radio H2.0.

Modificarea denumirii televiziunii şi radioului deţinute de societatea Mass Media România de Mâine SRL vine în contextul în care coordonarea celor două entităţi de media a fost preluată de Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu şi fost ministru al Muncii.

Membrii CNA s-au arătat încurcaţi de noile denumiri TVH2.0 şi Radio H2.0 şi, întrucât niciun reprezentant al societăţii Mass Media România de Mâine nu a fost prezent la şedinţa Consiliului pentru a explica "noul look" al posturilor, unii membri au făcut presupuneri amuzante legându-se de formula chimică a apei.

"Recunosc şi ei că este apă de ploaie. Şi-au schimbat look-ul total", a spus amuzat Dan Grigore, membru al CNA, în râsetele celor prezenţi la şedinţa de marţi a CNA.

Într-o atmosferă destinsă, membrii CNA au decis să aprobe cu unanimitate de voturi solicitarea de modificare a denumirilor, considerând că este dreptul solicitantului să îşi denumească posturile cum doreşte.

Sebastian Lăzăroiu a declarat Mediafax că TVH2.0 şi Radio H2.0 vor face parte din proiectul "România 2.0", care are la bază "ideea de upgradare a României, a comunicării din România". El a precizat că denumirile vin de la "web 2.0, din software" şi sunt cunoscute de targetul televiziunii şi al radioului, respectiv persoanele tinere şi active.

Referitor la asemănarea cu formula chimică a apei (H2O), Lăzăroiu a spus că se bucură că denumirea televiziunii şi radioului pot fi citite şi aşa.

Societatea Mass Media România de Mâine SRL are ca acţionari Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; preşedinte: Aurelian Bondrea) - asociat principal (51,01312%) şi Universitatea "Spiru Haret" (48,98688%).
Back To Top