Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
MONICA-MACOVEI_1''Revin la aspectele pe care le-am semnalat, în luna octombrie 2011, prin intermediul scrisorii deschise adresate conducerii Consiliului Superior al Magistraturii, în legătură cu: (1) problema lipsei de celeritate în judecarea dosarelor de mare corupţie şi infracţiuni economice, (2) lipsa de încredere în justiţie şi (3) necesitatea unei schimbări rapide şi profunde a Inspecţiei Judiciare în vederea responsabilizării magistraţilor. Toate acestea sunt extrem de relevante pentru a dobândi încrederea statelor membre în sistemul de justiţie din România şi implicit pentru a îndepărta singurul obstacol rămas în calea intrării României în spaţiul Schengen'', se arată în scrisoarea semnată de Monica Macovei.

''Vă reamintesc cazul unui fost deputat în Parlamentul României trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi condamnat, după primele două instanţe, la 3 ani de închisoare cu executare, care, în aprilie 2011, a scăpat de pedeapsă prin împlinirea termenului de prescripţie a răspunderii penale în timpul procedurii de recurs. Dosarul a stat în primă instanţă 4 ani şi a trecut prin 47 de termene, cele mai multe fiind amânări ", mai declară Monica Macovei.

Integral, pe blogul europarlamentarului Monica Macovei

 
Back To Top