Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Dacia-LodgyMaşina de familie Dacia Logdy, care debutează în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva (6-18 martie), are preţuri cuprinse între 9.500 şi 14.700 euro cu TVA, a anunţat Dacia. Lodgy este primul automobil Dacia care vine cu un sistem de navigaţie.  În lista cu motorizari a apărut un propulsor nou, de 1,2 litri turbo, ce dezvoltă 115 Cai Putere (CP). Maşina dispune de patru airbag-uri în echiparea standard, o premieră pentru maşinile mărcii, iar sistemul de control electronic al stabilităţii (ESP) este opţional.
O noutate absolută în gama Dacia este sistemul de navigaţie şi multimedia (MEDIA NAV) disponibil ca opţiune la un preţ de 300 euro cu TVA. Sistemul cuprinde radio, USB şi priză jack, Bluetooth şi sistem de navigaţie integrat cu touch screen 7 inch  (18 cm), a anunţat Dacia. Din pagina de meniu pot fi accesate cu uşurinţă cele şase funcţii esenţiale: radio, multimedia, telefon, hartă, sistem de navigaţie, reglaje.
Back To Top