Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

avertizare meteo ger
Categorie: Știri naționale

De marți seară, temperaturile se vor menține sub pragul de îngheț, pe timpul zilei, iar noaptea vor coborî până la -18 grade Celsius, potrivit unei informări meteo emise astăzi de ANM.

Atenționarea meteo intră în vigoare în această seară, la ora 20.00, și va fi valabilă până joi, la ora 18.00. În acest interval, “vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, la început în nord-vest și centru, unde minimele vor fi de -15...-10 grade, iar miercuri spre joi (12/13 ianuarie) în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile minime se vor situa, în general, între -18 și -8 grade. Temperaturile maxime vor fi preponderent negative”.

ANM precizează că și vântul va mai avea intensificări, “în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze la rafală, în general de 50...55 km/h, mai ridicate pe litoral, în noaptea de marți spre miercuri (11/12 ianuarie) și pe parcursul zilei de miercuri (12 ianuarie) dar în diminuare și restrângere ca arie”.

VEZI ȘI: Vânt, lapoviță și ninsoare, în următoarele 48 de ore. ANM a emis o avertizare meteo

Back To Top