Categorie: Știri naționale

Sfârșit tragic pentru un copil de numai 14 ani din Brașov. Acesta a murit după ce a căzut în apa lacului Dumbrăvița din Brașov. Tragedia s-a întâmplat sâmbătă după amiază, în timp ce victima se plimba cu bicicleta, alături de alți prieteni de aceeași vârstă ,pe gheața lacului.

„Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 în jurul orei 14.30, cu privire la faptul că 3 minori, care se aflau pe raza unui lac înghețat, situat în localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, au căzut în acesta, ca urmare a spargerii gheții.”, au anunțat sâmbătă, la scurt timp de la producerea evenimentului, reprezentanții IPJ Brașov. La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, pompieri și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, precum și echipaje SMURD. 

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că patru persoane, toate în vârstă de 14 ani, se aflau cu bicicletele pe suprafața înghețată a unui lac din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, iar ca urmare a ruperii gheții, trei dintre acestea au căzut în lac. În continuare, două dintre cele trei persoane au reușit să iasă din lac, pentru cea de-a treia persoană fiind desfășurate activități de căutare de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Dintre cele două persoane, care au reușit să iasă din lac, o persoană a fost consultată la fața locului de către cadrele medicale, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În jurul orei 17.20 ISU Brașov a anunțat că minorul a fost găsit, resuscitat și transportat la spital. Din nefericire, reprezentanții aceleiași instituții au anunțat duminică dimineață decesul adolescentului.

Back To Top