Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mapn precizări blindate
Categorie: Știri naționale

În ultimele zile au început să fie promovate și să fie distribuite, mai des decât în mod normal, zeci sau poate chiar sute de înregistrări video cu tehnică de luptă sau care prezinte coloane militare care se deplasează pe teritoriul României. MApN explică sursa reală a acestora și atrage atenția aspra faptului că imaginile sunt folosite cu scopul de a dezinforma, ele nefiind recente.

În contextul tensiunilor din Rusia și NATO videoclipurile au stârnit zeci de reacții însă totodată și controverse, nu puține fiind persoanele care au distribuit informații false prin intermediul acestora.

Astfel, Ministerul Apărării a atenționat asupra clipurilor virale de pe rețele sociale care prezintă presupuse trupe străine în România, în contextul tensiunilor militare de la granița cu Ucraina, și a precizat că sunt imagini vechi, de la exerciții militare din anii trecuți.

„Atenție la clipurile virale cu coloane militare‼️

În ultimele zile, pe diferite platforme de social media, circulă înregistrări video cu așa-zise deplasări recente prin țara noastră de coloane de vehicule militare românești sau străine. Aceste înregistrări sunt prezentate ca „dovezi” ale mișcărilor de trupe în legătură cu situația din Ucraina.
Niciuna dintre aceste înregistrări nu este recentă. Ele au fost filmate în trecut, cu cel puțin trei-patru luni, fie de noi, fie de alți utilizatori.

De altfel, mulți dintre cei care au urmărit aceste clipuri, viralizate cu scopul de a induce panica, au observat discrepanțele: fie au fost filmate pe timp de vară, fie sunt altceva decât se pretinde, fie sunt înregistrări vechi prezentate ca fiind recente.

Am realizat o recapitulare a acestor încercări de deformare a realității, cu datele la care au fost cu adevărat surprinse. De notat că singurele imagini recente din acest colaj (22 ianuarie 2022) reprezintă carcase de tancuri din Al Doilea Război Mondial, demilitarizate, importate din Bulgaria de o firmă din Cehia. Și care, evident, au tranzitat România. Le veți vedea la finalul montajului video. Și acestea au fost prezentate în aceeași notă conspirativă, a mișcărilor neanunțate de trupe.

Vă reamintim că cea mai corectă informare este cea din surse oficiale. Dacă sesizați și alte asemenea înregistrări, vă rugăm să ni le trimiteți aici. Vom face verificările cu maximă operativitate și vom reveni cu explicații.”, au precizat reprezentanții MAPN pe pagina de Facebook unde au și prezentat un colaj cu imagini propagate în mediul on-line, pentru dezinformare.

Clipul cu explicațiile MApN pentru înregistrările de pe rețelele de socializare poate fi văzut AICI.

Nu este prima dată când MApN trebuie să gestioneze asemenea situații. Inclusiv la precedenta criză din Ucraina, în 2015, au circulat informații potrivit cărora în România s-ar mobiliza rezerviști și s-ar încorpora tineri. Ministerul a dezmințit categoric, la momentul respectiv, aceste știri, trecerea timpului demonstrând de asemenea că erau complet false.

Back To Top