Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Cultura de canabis construita cu fonduri europene
Categorie: Știri naționale

Un bărbat, de profesie inginer agronom, a depus cerere pentru accesarea fondurilor europene, declarând că vrea să cultive ardei și castraveți, după care a folosit banii pentru amenajarea unei plantații de canabis. Bărbatul a fost condamnat de Curtea de Apel Oradea, pe 18 februarie 2022, definitiv, la un an şi şase luni de închisoare. A fost dat şi în urmărire generală deoarece, între timp, s-a făcut nevăzut.

Fermierul avea corturi speciale în care creştea 42 de plante, dintre care 22 ajuns la maturitate şi având o înălţime de circa 85 cm, de pe care au strâns peste 1,7 kilograme de muguri. Bărbatul avea toată aparatura necesară înfiinţării culturii: lămpi LED, ventilatoare, filtre, fertilizatoare, transformatoare electrice tip balast, cântar de precizie, un aparat de mărunţit şi nu era la prima faptă, scrie adevărul.ro.

În 2020, Curtea de Apel Oradea îl condamnase la 150 zile-amendă tot pentru „grădinărit”, fapta vizând o cultură de cannabis descoperită pe 13 iunie 2017, tot la Ineu. Poliţiştii Antidrog i-au confiscat şi atunci, „logistica” - două corturi, trei lămpi, transformator, ghivece, pastile pentru germinare, termometre de perete, ventilator electric – însă el şi-a cumpărat alta şi a luat-o de la capăt.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Back To Top