Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

plaja calarasi
Categorie: Știri naționale
  • O plajă pentru nudiste a fost amenajată de autoritățile locale într-o comună din Bărăgan.
  • Locul a fost amenajat cu nisip fin, în apropierea unui loc cu nămol sulfuros, foarte căutat cu câteva decenii în urmă.
  • Accesul bărbaților este complet interzis, fiindcă aceasta este tradiția locului, dar nici femeile nu pot ajunge foarte ușor la plaja amenajată exclusiv pentru ele.

În lipsa investitorilor, administrația locală din Mitreni, jud. Călărași, caută prosperitatea și celebritatea în balta Potcoava și în plaja din zonă. La aproximativ 120 de kilometri de Ploiești, lacul cu nămol sulfuros, ca la Techirghiol, frecventat, cu decenii în urmă, de suferinzii de reumatism, mai are vizitatori și acum, când vremea se încălzește. Primăria a adus nisip nou și fin în zona numită „La femei”, unde nu este deloc simplu de ajuns la ea, pentru că nu sunt indicatoare, iar accesul se face practic prin curțile oamenilor, care sunt și cei ce pot oferi indicații de orientare, iar, la nevoie, chiar și găzduire, deoarece alte variante de cazare nu sunt în zonă.

“Plaja pentru doamne! Este tradiție la noi cu plaja pentru doamne. Și anul ăsta am mai băgat câteva sute de tone de nisip și-am reamenajat-o, dacă pot spune așa. Accesul se mai face printr-un loc. Se coboară pe la fosta discotecă. (…) Am toaletat acolo, am tuns iarba. Se poate ajunge. Se merge pe jos, sunt câteva sute de metri. Dar se ajunge și pe acolo.  Nămolul nostru are proprietăți recunoscute de bunicii noștri de mult timp, spune viceprimarul. Care sunt exact nu pot să vi le spun”, a spus viceprimarul Florin Chirnogeanu, pentru Digi 24.

VEZI ȘI: “Litoralul pentru toți”. Tarife începând de la 34 de lei/noapte, până pe 19 iunie. Lista hotelurilor înscrise în program

Citiți mai multe pe digi24.ro.

Foto: captură digi24.ro

Back To Top