Categorie: Știri naționale

anafManagerii pot afla, acum, dacă firmele partenere au datorii la stat, conform înregistrărilor din baza de date a ANAF. RisCo este singurul sistem independent din ţară care poate oferi astfel rapoarte cu scopul de a înlătura toate riscurile unor afaceri.


Serviciul este disponibil fiecărei socităţi care doreşte să-şi verifice partenerul de afaceri, singura condiţie fiind cunoaşterea Codului Unic de Înregistrare (CUI) al firmei care urmează a fi investigată. Potrivit Financial View Media Services, Raportul Datorii Restante (http://www.efin.ro/risco) cuprinde denumirea debitorului, sucursalele şi punctele de lucru ale debitorului, obligaţiile restante la bugetul de stat, dar şi observaţii cu privire la tipul acestora.

Procedeul după care poate fi verificată o firmă în această bază de date este simplu: firma poate fi căutată după nume, iar dacă nu apare în lista oferită de baza de date a ANAF, înseamnă că nu figurează cu datorii la stat. Raportul este oferit pe adresa de e-mail indicată de utilizator, iar costul unei căutări este de 3 lei, fără TVA, pentru fiecare companie verificată.

Back To Top