Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
deeeAsociația Română pentru Reciclare RoRec se întâlnește cu locuitorii județului Prahova, unde organizează, alături de Consiliul Județean Prahova, a patra acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), de anul acesta, din județ. 

Vineri, 11 mai și Sâmbătă, 12 mai 2012, între orele 10.00 a€“ 16.00, ploieștenii sunt invitați să participe la acțiunea de colectare DEEE, inițiată de Asociația RoRec. Aceștia sunt așteptați cu aparatura electrică și electronică veche sau defectă, de care vor să scape, la punctele de colectare enumerate mai jos:

1.      Între Palatul Culturii și Parcul Toma Socolescu
2.      B-dul București a€“ în fața magazinului Orient
3.      Zona Bulevard a€“ lângă restaurantul London House
4.      Zona Cioceanu a€“ la intersecție
5.      Zona Lămâiță a€“ vis-a-vis de stația de autobuz
6.      Zona Podul Înalt a€“ în stația de autobuz
7.      Zona Malu Roșu a€“ în stația de autobuz
8.      Zona 23 August a€“ la Păltiniș
9.      Complexul Mare a€“ în față
10.      Complexul Meșteșugăresc a€“ În față
11.      Zona Mihai Bravu a€“ în parcarea de lângă Lukoil
12.      Zona Obor a€“ lângă benzinăria Mol
13.      Piața Mihai Viteazul intersecție cu Ghe. Doja a€“ în parc
14.      Centru colectare - Str. Ciprian Porumbescu

În cazul unor obiecte grele sau voluminoase pe care cetățenii doresc să le încredințeze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit. Pentru informații suplimentare despre cum pot programa un transport, cetățenii pot apela numerele de telefon 0733.601.741 sau 0786.669.319, până vineri, 11 mai, între orele 09.00-18.00 și sâmbătă, 12 mai, între orele 09.00-15.00. 

Toți deponenții vor fi înscriși la o tombolă, unde au posibilitatea de a intră în posesia unuia dintre premiile oferite de partenerul Gorenje: 5 combine frigorifice, 10 aspiratoare, 10 mixere și 10 fiare de călcat. 
Tragerea la sorți și premerea voluntarilor se vor efectuă luni, 14 mai 2012, la Galeriile Comerciale, de la oră 10.00.

Acțiunea de colectare DEEE din acest weekend, de la Ploiești, este cea de-a patra, de anul acesta, derulată în județul Prahova. Prima acțiune a avut loc la data de 31 martie, la Boldesti, urmată de o a doua, la 7 aprilie, la Vălenii de Munte. Cea mai recentă acțiune s-a desfășurat la Slănic, la data de 28 aprilie.

Peste un milion de kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice au fost colectate, în 2011, în cadrul campaniei "€œLocul deșeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare”, a Asociației Române pentru Reciclare RoRec.
Back To Top