Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tichete cadou ziua bărbatului
Categorie: Știri naționale
  • Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Șanse propune modificarea Codului fiscal astfel încât bărbații să poată beneficia anual, pe 19 noiembrie, de tichete cadou.
  • Ministrul de resort a anunțat, luni, principalele condiții pentru ca acestea să poată fi acordate.

“Am inițiat un proiect prin care propunem introducerea acordării tichetelor cadou de Ziua Bărbatului - 19 noiembrie. Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor, ci și despre cele ale bărbaților, discriminați mai puțin ce-i drept.

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Șanse continuă, astfel, demersurile de promovare a principiului egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați. De cele mai multe ori, femeile sunt discriminate, dar trebuie să recunoaștem și situațiile în care domnii sunt dezavantajați.

Împreună cu echipa mea de a Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în colaborare cu specialiștii ANES, propunem o modificare a Codului fiscal favorabilă și domnilor”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

Legea 22/2016 stabilește ca date oficiale 8 Martie - Ziua Femeii şi 19 noiembrie - Ziua Bărbatului, iar Codul fiscal le permite deja angajatorilor să ofere tichete cadou doamnelor şi domnişoarelor pe 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeilor.

“Ne dorim, printr-un proiect de modificare a Codului Fiscal, ca angajatorii să poată acorda și domnilor un astfel de tichet în valoare de 300 de lei, scutit de impozite. Singura condiție este ca acest beneficiu să fie prevăzut în contractul de muncă, fie el colectiv sau individual, sau în regulamentul intern al instituţiei.  Prin acest proiect, inițiat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Șanse și pe care îl lansăm în dezbatere publică, continuăm demersurile Guvernului României de promovare a principiului egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați la nivel național. Politicile publice în acest domeniu trebuie să aducă îmbunătățiri semnificative asupra vieții sociale și, în principal, să corecteze acele atitudini și comportamente care ar putea determina excluderea sau marginalizarea persoanelor”, a transmis ministrul Gabriela Firea.

Citiți și: MINISTERUL SĂNĂTĂȚII: PRIMĂRIA PLOIEȘTI A REFUZAT DISTRIBUIREA DE TICHETE DE MASĂ PENTRU VACCINAȚI, DEȘI ACESTEA SE AFLAU ÎN STOCUL DSP

Foto ilustrație (Digi 24)

Back To Top