Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
horia_roman_patapieviciInstitutul Cultural Român a fost trecut, printr-o ordonanţă de guvern, de sub autoritatea preşedintelui României în subordinea Parlamentului.

Institutul Cultural Român este o instituţie publică de interes naţional, cu personalitate juridică, care a funcţionat până în prezent sub autoritatea preşedintelui României. Şeful statului este preşedintele de onoare al Institutului. Institutul este condus de Horia Roman Patapievici.

La doar o zi de la decizia luată în ședința de guvern, în Monitorul Oficial a fost publicată ordonanța prin care ICR este scos de sub tutela Administrației Prezidențiale și trecut în subordinea Senatului.

În motivarea ordonanței, se afirmă că starea de urgență este justificată „luând în considerare faptul că neadaptarea măsurilor (...) va duce la prelungirea efectelor profund negative ale unor stări de lucruri care tind să afecteze, cu titlu de permanență, sentimentul de apartenență la națiunea română a celor stabiliți vremelnic în alte state". În plus, Executivul consideră că fără această ordonanță s-ar menține „disfuncționalități referitoare la funcționarea ICR".
Potrivit ordonanței de urgență 27/2012, camuflată sub denumirea „privind unele măsuri în domeniul cultural", președintele României va desemna un singur membru în consiliul de conducere al institutului din cei 21, restul fiind nominalizați de către guvern și Senatul României.

Comunicat ICR: "USL vrea subordonarea politică a tuturor entităţilor care mai sunt încă autonome"

„Această ordonanță urmărește politizarea ICR. Trecerea de sub autoritatea prezidențială sub cea a Senatului poate duce la politizarea instituției", a atras atenția Horia Roman Patapievici.
Back To Top