Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Nae Cojanu Salvamont salvamontist premiat Moonlight Rescue
Categorie: Știri naționale

 

• Fost șef al Salvamont Sinaia, veteran al munților și al acțiunilor de salvare, Nae Cojanu a fost premiat de Salvamont Gorj în cadrul Moonlight Rescue 2023, primul exercițiu de salvare montană din pereți verticali pe timp de noapte, organizat de Salvamont România.
• Prahoveanul a primit o diplomă și un trofeu pentru întreaga sa activitate în serviciul Salvamont.

În cadrul Moonlight Rescue 2023, premierea veteranului Nae Cojanu a fost un moment de excepție, pentru un om de excepție.

VIDEO: Recunoașterea întregii activități a salvamontistului Nae Cojanu/Salvamont România

Prima intervenție pe munte la care a participat Nae Cojanu, unul dintre salvamontiștii veterani ai Prahovei, a avut loc în urmă cu 52 de ani, pe 4 iulie 1971, după cum el însuși a relatat, titrează prahovainfo.ro. A fost o acțiune desfășurată în condiții de noapte, la care a participat împreună cu Alexandru Floricioiu, unul dintre maeștrii alpinismului din România, pentru salvarea unei studente care suferise un traumatism sever la coloana vertebrală și care a fost transportată pe o targă improvizată.

CITEȘTE ȘI: SALVAMONT: ÎNCĂLȚĂRILE DE MUNTE SUNT ACCESORIUL CEL MAI IMPORTANT ÎNTR-O DRUMEȚIE

Moonlight Rescue 2023 este primul exercițiu de salvare montană din pereți verticali pe timp de noapte folosind tehnici moderne și înaltă tehnologie bazată pe drone, inteligență artificială, sisteme de iluminat, nightvision și termoviziune. Totul este desfășurat sub formă de dispecerate mobile ultramoderne de comandă și coordonare. Organizat de Salvamont România și Consiliul Județean Gorj în Cheile Galbenului din Baia de Fier, exercițiul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La exercițiu au participat 30 de salvamontiști din cadrul a 12 servicii județene și locale Salvamont.

Sursă foto și video: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont/Facebook

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ UN TURIST EPUIZAT A FOST RECUPERAT DE SALVAMONTIȘTI DE PE UN TRASEU DIN BUCEGI

Back To Top