Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
traian-basescu1Parlamentul s-a reunit astăzi, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu pentru a discuta, în sesiune extraordinară, cererea USL de suspendare a preşedintelui. Şeful statului a luat cuvântul în faţa camerelor reunite ale Parlamentului.
Preşedintele Băsescu a susţinut că obiectivul major al suspendării sale este că USL vrea "punerea sub control a justiţiei şi a instituţiilor statului". Un motiv "conjunctural" ar fi că s-a încercat acoperirea scandalului de plagiat în care este implicat Victor Ponta, pe care l-a numit premierul copy-paste.

Declaraţiile preşedintelui:

"Nu contest dreptul parlamentului de a iniţia şi finaliza procedura de suspendare a preşedintelui"

"Primul obiectiv este punerea sub controlul PNL şi PSD a intituţiilor statului. Alt obiectiv este legat de nepunerea în aplicare a referendumului din 2009, prin care poporul a votat cu 85% penru parlament unicameral şi 300 parlamentari. Astea sunt motive de fond. Mai e unul conjunctural: Primul ministru pe care l-aţi susţinut este cunoscut ca primul ministru copy-paste"

"Am văzut una dintre afirmaţiile liderului spiritiual al USL, Dan Voiculescu: trebuie să controlăm justiţia"

"Astăzi aud că am tăiat eu pensiile. Ştiu că prin dese declaraţii s-a reuşi propagarea acestei convingeri. La referendumul de suspendare mi-aş dori mult să fiu votat de pensionarii care nu au pierdut nimic la pensie şi de cei cărora le-au crescut. Mi-aş dori să fiu votat de aceia cărora nu le-au scăzut pensiile"

"Pentru mine a fost o obligaţie ca preşedinte să le spun românilor adevărul despre finanţelor ţării. S-ar putea ca referendumul să confirme că am fost cinstit cu românii"

Back To Top