Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

evaziune fiscală plajă
Categorie: Știri naționale
  • Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.
  • Este vizată activitatea unui beach bar care a funcționat pe litoral.

Cele cinci percheziții în dosarul de evaziune fiscală au avut loc în municpiile Constanța și București, precum și în orașul Otopeni, județul Ilfov, la locuința unei persoane, respectiv la sediile și punctele de lucru a trei societăți comerciale pe care aceasta le administrează.

Potrivit anchetatorilor, în perioada sezoanelor estivale 2019 și 2020, un bărbat de 47 de ani, în calitate de administrator al societăților comerciale respective, ar fi desfășurat activități comerciale în regim de beach bar, precum și de închiriere de șezlonguri, și ar fi obținut venituri de aproximativ 643.000 de lei, pe care nu le-ar fi înregistrat în contabilitate și nu le-ar fi evidențiat în documente legale, urmărind sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului prin neachitarea impozitului pe profit și T.V.A.

Citiți și: UN PLOIEȘTEAN ESTE CERCETAT, SUB CONTROL JUDICIAR, PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ. PERCHEZIȚII ÎN PRAHOVA ȘI BUCUREȘTI - VIDEO LINK

În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, documente financiar-contabile, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie. Prejudiciul este în curs de stabilire, au mai menționat anchetatorii.

Foto ilustrație

Back To Top