Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
pontaCancelarul german Angela Merkel a declarat luni că statul de drept a fost încălcat "în mod inacceptabil" în România în timpul luptei pentru putere dintre liderii ţării. Drept răspuns, premierul Ponta s-a rezervat să declare că preşedintele suspendat Traian Băsescu face parte din acelaşi grup cu Merkel, cancelarul Republicii Federale Germania, sugerând existenţa unei susţineri, din punct de vedere politic, în acest sens. "Doar nu o să voteze doamna Merkel pe 29 iulie", a rezolvat Ponta replica dată cancelarului federal.

"Nu Angela Merkel votează la referendumul de pe 29 iulie. Ştiu că Angela Merkel şi creştin-democraţii germani îi ţin partea domnului Traian Băsescu. Ei susţin şi măsurile de austeritate, dar mai mult în ţări ca România, Grecia, Spania sau Italia şi mai puţin la alţii", a spus Victor Ponta.

„Traian Băsescu vrea să-l facă pe dracu' în patru să nu aibă un președinte interimar necontrolabil", a declarat Crin Antonescu.

Back To Top