Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
traian_basescuCurtea Constituţională a României a decis că preşedintele suspendat poate fi demis cu votul a jumătate plus unu dintre românii care se prezintă la vot, cu condiţia ca la referendum SĂ PARTICIPE JUMĂTATE PLUS UNU DIN NUMĂRUL TOTAL AL ALEGĂTORILOR ÎNSCRIŞI ÎN LISTELE ELECTORALE PERMANENTE. Asta înseamnă ca la vot să se prezinte un număr minim de 9.150.000 de români.

"În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a constatat că Legea pentru modificarea art.10 din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului este constituţională în măsura în care asigură participarea la referendum a cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente", a decis Curtea Constituţională.

Potrivit datelor de la Evidenţa Populaţiei, folosite la alegerile locale, pe listele electorale permanente sunt înscrie 18.300.595 de persoane. Astfel, ca să fie demis cu jumătate plus unu din voturi la referendum ar trebui să participe 9.150298 de oameni, iar pentru demitere trebuie să voteze 4.575.149 persoane.

Back To Top