Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
MONICA-MACOVEIRAPORT MCV CRITIC LA ADRESA ROMÂNIEI: Europarlamentarul Monica Macovei a adresat un atac dur la adresa actualilor guvernanţi, pe care îi acuză, din nou, de "decapitarea" instituţiilor statului, condamnând ameninţările la adresa Curţii Constituţionale proferate de reprezentanţii USL. Macovei consideră că reprezentanţii Comisiei Europene au arătat că nu au încredere în actualul guvern, în premierul Ponta, in USL şi în presedintele interimar Antonescu.

"Planul lor de decapitare a institutiilor statului, de suspendare a presedintelui (decizii luate prin ordonante de urgenta, hotarari ilegale si prin incalcarea Constitutiei), amenintarile la adresa judecatorilor Curtii Constitutionale si a celor care ancheteaza si judeca politicieni au pus Romania in pericol. In ochii europenilor, democratia si statul de drept au fost suspendate in Romania de planul distructiv pregatit si aplicat de Ponta, Antonescu, Voiculescu si USL.

In 5 ani de zile, de cind am intrat in UE, Romania nu a mai avut un raport pe justitie si anti-coruptie atat de prost, iar riscul este ca acesta sa alimenteze opiniile celor care cred ca nu ar fi trebuit sa intram in Uniunea Europeana in 2007. Este adevarat ca Ponta, Antonescu sau Voiculescu nu au facut nimic ca noi sa intram in UE, dar romanii au facut si aceasta este tara lor", scrie Monica Macovei pe blogul său.
Back To Top