Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

MAE avertizare de calatorie Franțt
Categorie: Știri naționale

 

• Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că traficul aerian poate fi perturbat din cauza unei greve de joi, 25 aprilie.
• Unde vă puteți adresa în caz de probleme.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că sindicatul principal al controlorilor de trafic aerian, SNCTA, susţinut de sindicatul controlorilor aerieni (USAC-CGT), a lansat un apel la grevă pentru data de 25 aprilie.

În acest context, mişcarea de protest ar putea afecta semnificativ traficul aerian, fiind estimată o reducere cu aproximativ 60 - 70% a zborurilor programate joi pe principalele aeroporturi din statul francez, precizează MAE.

Cetăţenii români interesaţi sunt sfătuiţi să se informeze cu privire la programul de zbor şi/sau la eventuale întârzieri/anulări prin contactarea companiilor aeriene, precum şi să consulte paginile web ale aeroporturilor de pe teritoriul Republicii Franceze.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie următoarele numere de telefoane de urgenţă, în funcţie de circumscripţia consulară de reşedinţă, astfel:
* Consulatul General al României la Paris: +33680713729;
* Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164;
* Consulatul General al României la Lyon: +33643627736;
* Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web: http://paris.mae.ro, https://cgparis.mae.ro/, http://lyon.mae.ro, http://marsilia.mae.ro, http://strasbourg.mae.ro, www.mae.ro.

CITEȘTE ȘI: POȘTA ACHIZIȚIONEAZĂ SERVICII MEDICALE PENTRU ANGAJAȚI

Back To Top