Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
medalieSTRIGĂTOR LA CER. Dacă în cazul sportivilor prezenţi la Jocurile Olimpice s-au putut găsi imediat resurse de sute de mii de euro pentru premiere - bani meritaţi, desigur - pentru olimpicii români care au câştigat aurul, argintul, sau bronzul la olimpiadele internaţionale de matematică statul nu găseşte, de aproape un an, timp şi bani ca să recompenseze performanţele extraordinare ale elevilor noştri valoroşi.

Cei care stârnesc uimire în capitalele lumii, impresionând profesorii din comisiile olimpiadelor internaţionale, făcând, astfel, un lobby imens României, nu sunt băgaţi în seamă de statul român.
Nici nu mai contează că statul român dă numai 2000 de euro premiu unui olimpic internaţional care a luat aurul, pentru că nici măcar această sumă mică nu ajunge în buzunarele elevului.

142 de elevi şi liceeni au reprezentat România în 2011 la olimpiade internaţionale fiind medaliaţi cu aur, argint, bronz sau recompensaţi cu menţiuni. Potrivit legii, cu toţii merită recompense financiare din partea statului român. Din păcate, acestea întârzie să vină de mai bine de zece luni. Motivul?
O ordonanţă emisă în timpul Guvernului Boc prin care se anula orice premiere. Bani însă s-au găsit pentru sportivii medaliaţi anul acesta la JO de la Londra, a sesizat profesorul Radu Gologan, coordonatorul olimpicilor din lotului internaţional de Matematică, nemulţumit de situaţie.
 
Back To Top