Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

pontaVictor Ponta a declarat, marţi, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport, de la Realitatea TV, că va modifica Constituţia României în "prima sesiune" a anului 2013, imediat după alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ponta a mai vorbit, în cadrul aceleiaşi emisiuni, şi despre reorganizarea teritorială.

"Eu cred că trebuie să modificăm Constituţia în prima sesiune a anului viitor, până în iunie. O să avem o majoritate consistentă. Atunci nu mai avem alegeri şi nu mai poate să spună Băsescu că modificăm Constituţia împotriva lui", a declarat Ponta, la Realitatea TV.

Primul ministru a precizat că guvernul care va fi condus tot de USL după alegeri va gândi şi reorganizare teritorială.

"Din punctul meu de vedere, singura posibilitate este de a merge pe structura actualelor regiuni de dezvoltare, adică 8. Trecând treptat de la Guvernul central şi de la judeţe atribuţii către regiuni, care vor fi direct responsabile cu absorbţia de fonduri europene. Pentru lucrul ăsta avem nevoie de o modificare a Constituţiei", a declarat Victor Ponta

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Victor Ponta a declarat, marţi, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport, de la Realitatea TV, că va modifica Constituţia României în "prima sesiune" a anului 2013, imediat după alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ponta a mai vorbit, în cadrul aceleiaşi emisiuni, şi despre reorganizarea teritorială.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/anuntul-bomba-al-lui-ponta-vom-modifica-constitutia-imediat-dupa-alegeri_1056927.html#ixzz2Cq1xx84v

Back To Top