Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

card-clonatŞaisprezece persoane dintr-o reţea care clona carduri în România şi apoi fura bani în Australia au fost ridicate, marţi dimineaţă, în urma unor percheziţii desfăşurate în 36 de puncte, din cinci judeţe şi municipiul Bucureşti. Operaţiunea se desfăşoară cu sprijinul FBI şi Secret Service, dar şi al autorităţilor din Australia.

Poliţiştii caută 20 de suspecţi de infracţiuni informatice. Acţiunea este coordonată de IGPR şi DIICOT. Percheziţiile se desfăşoară în municipiile Bucureşti, Braşov, Galaţi, Timişoara şi în judeţele Vâlcea şi Ilfov.

Este vorba despre o reţea de infracţiuni informatice, care se ocupa cu clonarea de carduri. Operaţiunea de clonare se efectua în România, hackerii intrând în posesia unor informaţii confidenţiale, pe care le vindeau apoi unor reţele din Australia, unde se scoteau banii.

Din primele informaţii, ar fi vorba despre 500.000 de carduri care au fost clonate. "Urmare a activităţii infracţionale desfăşurate de către învinuiţi au fost efectuate operaţiuni frauduloase cu un număr de 500.000 de instrumente de plată electronică, totalizând o valoare de peste 25 milioane USD", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Back To Top