Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

avertizare meteo-ninsoriAdmnistraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de intensificări de vânt valabilă până marţi la prânz. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice, unde vitezele la rafală vor fi de 55-70 km/h. La munte, rafalele vor depăşi 90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.


Mâine, ninsorile se răresc şi se restrâng spre estul şi sud-estul extrem, unde şi vântul rămâne tăios, în special în prima parte a zilei. În celelalte regiuni îşi face loc şi soarele din când în când. Maximele termice rămân în general negative şi se vor încadra între minus 9 grade în estul Transilvaniei şi cel mult 1 grad cu plus în vestul Olteniei. În capitală, mâine, norii se mai risipesc, apar şi câteva raze de soare cu dinţi, iar maxima nu trece de zero grade Miercuri, o zi cu vreme rece, geroasă dimneaţa în nordul şi în estul ţării, dar vântul se domoleşte şi ninsorile dispar. Temperaturile cresc uşor doar în sud-vestul ţării, iar la amiază, temperaturile se vor situa între minus 9 grade la Miercurea Ciuc şi 3 grade cu plus la Drobeta Turnu Severin. În Bucureşti, miercuri, frig dimineaţa când se vor înregistra minus 8 grade. Ziua vine cu cer variabil şi apare trecător şi soarele. Maxima termică nu trece de limita îngheţului, în jur de zero grade la amiază.

Back To Top