Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

daniel-constantin-dan-voiculescuSenatorul PC Dan Voiculescu a declarat că susţine o a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu şi că nu crede într-o coabitare a acestuia cu Uniunea Social-Liberală, notează realitatea.net.

"Nu am ştiut de acordul de coabitare şi vreau să fiu cât mai clar: eu nu cred în coabitare cu Traian Băsescu. Acest om nu poate coabita cu nimeni. Dacă poate, e foarte bine. Eu nu am nimic împotrivă ca România să intre într-o zonă de stabilitate, dar nu cred că Băsescu e capabil de coabitare. Sunt foarte atent ca această coabitare să nu se transforme în fraternitate", a declarat Voiculescu pentru sursa citată.

"Eu sunt o victimă politică a lui Traian Băsescu. Traian Băsescu are ca prioritate să închidă gura presei care nu e cu el. Eu sunt cel vizat, pentru că Antena 3 nu a fost prietenoasă cu Traian Băsescu. Antena 3 nu a fost prietenoasă deloc cu niciun regim dinaintea şi: Iliescu, Constantinescu.

Trustul are o datorie, că de aia e o datorie. În momentul în care o face, nu mai e presă, ci un instrument în mâna cuiva.

Nu vreau să discut despre cazul meu atunci când vine vorba de Justiţie, Justiţia trebuie să-şi facă datoria, aşa cum consideră fiecare judecător să aplice legea. Eu nu am nimic de comentat asupra modului în care judecătorii îşi fac datoria ... e o instrumentare făcută de Monica Macovei la Bruxelles, o părere falsă despre România la Bruxelles. Nu ştiu cum facem noi românii, de mereu trebuie să mergem la raport undeva. Ar fi trebuit să fim pe picioarele noastre de mult timp.

De ce Justiţie se face numai la Înalta Curte. Ce, Tribunalul nu-i Justiţie? De ce se pune problema să fug de Justiţie, de care Justiţie? Eu ce pot să vă spun este că chestiunea cu Parlamentul pentru mine e o mare problemă, pentru că a fi membru al Parlamentului înseamnă a putea să contribui la elaborarea unor legi care sunt în folosul oamenilor. În momentul în care nu poţi, din n motive: nu ai suport politic, există o rezistenţă de o altă natură", a declarat Voiculescu la Realitatea TV.

Back To Top