Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

mascati 2Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT au găsit şapte laboratoare de producere a cannabis-ului, culturi in-door, 30 kilograme de cannabis şi zeci de comprimate de ecstasy. Drogurile obţinute erau distribuite pe raza Capitalei, în cluburi şi în zone de agrement, în acest caz fiind reţinuţi, pentru 24 de ore, 12 suspecţi.

"În urma efectuării a trei operaţiuni de prindere în flagrant delict şi a opt percheziţii domiciliare, de către poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Bucureşti şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), 12 membri ai unei grupări infracţionale de trafic de droguri de risc şi mare risc au fost reţinuţi", informează, joi, Poliţia Română.

Back To Top