Categorie: Știri naționale

greva greciaRomânii care vor să călătorească, miercuri, 20 februarie, în Grecia, sunt atenţionaţi de către Ministerul român al Afacerilor Externe cu privire la greva generală şi protestele anunţate la Atena în această zi.


Sindicatele din domeniul public şi privat din Grecia vor organiza miercuri, 20 februarie, o grevă generală care va paraliza, practic, ţara.
Circulaţia maritimă şi cea ferată vor fi bocate. Nici traficul aerian nu se va desfăşura la întreaga capacitate, sindicatul controlorilor din domeniu anunţând participarea la grevă prin întreruperi în programul de lucru, cu urmări ca perturbarea desfăşurării zborurilor.
Potrivit atenţionărilor emise de MAE, greva va fi însoţită de manifestaţii ample de protest care urmează a se desfăşura în zona centrală a Atenei.
Pentru a evita situaţiile neplăcute, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze, în prealabil, companiile de transport aerian, feroviar şi maritim pentru reconfirmarea orarului şi să evite deplasarea în zona centrală a capitalei elene, relatează agerpres.

Back To Top