Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Constantin Voiniciuc Robo HandChirurgia robotică este unul dintre domeniile de viitor ale tehnologiei cu impact în lume. În țara noastră s-au efectuat până în prezent peste 600 de operații cu ajutorul acestei tehnologii.
Numărul intervenţiilor chirurgicale realizate cu ajutorul roboţilor și capacitatea de a efectua operații la distanță ar putea crește exponențial în următorii 5 ani datorită proiectului mâinii bionice, realizat de elevul botoşănean Constantin Voiniciuc.

Constantin Voiniciuc, un elev în vârstă de 18 ani, i-a surprins pe specialiştii NASA cu inovaţia, acesta, el fiind ales câştigătorul marelui premiu la concursul Tech School. El va fi recompensat pentru invenţia sa cu suma de 7.000 de euro, bani pe care vrea să îi investeasca pentru a-şi îmbunătăţi invenţia.

robo handMâna bionică inventată de Constantin Voiniciuc poate imita perfect mişcările unei mâini normale şi ar putea fi folosită pentru operaţiile ce necesită precizie maximă, în domeniul telemedicinei, dar şi în dezamorsarea bombelor.

Potrivit stiri.botosani.ro, concursul de invenţii Tech School a fost jurizat de specialişti NASA, cercetători de la CERN şi premianţi ai concursurilor de robotică.

Back To Top