Categorie: Știri naționale

daniel neagoePrahoveanul Daniel Neagoe, fostul șef al Poștei Române în perioada iunie 2010 - mai 2012, a acționat în judecată instituția pe are a condus-o pentru modul în care a fost schimbat din funcție și pentru neplata salariilor compensatorii. La sfârșitul lunii aprilie, Neagoe a primit o sentință favorabilă, din partea Judecătoriei Sectorului 1, care a încuviințat executarea silită.

Conform ziuanews.ro, Daniel Neagoe are de recuperat de la Compania Națională Poșta Română peste 56.000 de lei, banii care au reprezentat salariile pe 12 luni.

Neagoe a fost schimbat din funcție de către actualul ministru al Comunicațiilor, Dan Nica, imediat după ce pesedistul a fost numit în funcție.

Atunci, democrat liberalul prahovean declara că va acţiona în judecată decizia: "Nu există niciun motiv pentru demiterea mea. Nica mi-a cerut să demisionez, i-am spus că nu am de ce să fac asta, apoi m-a demis. Joi am predat tot. A fost o decizie politică. Mai aveam peste doi ani de mandat şi îmi voi cere drepturile pentru demiterea mea abuzivă".

Fostul șef de la Poștă a acționat în judecată și Consiliul de Administrație cerând repunerea în funcție, dar în acest dosar nu a primit câștig de cauză. Tribunalul București a respins ca neîntemeiată cererea de anulare a deciziei de demitere și repunerea în funcție a lui Neagoe.

Back To Top