Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

rosia-montana 1Trei dintre cele cinci televiziuni au transmis informații pe larg despre protestele față de proiectul minier de la Roșia Montană.

Antena 3 și România TV au trecut peste protestele care au loc în centrul Bucureștiului, în timp ce Digi 24, B1 TV și Realitatea TV au difuzat imagini de la fața locului.

În timp ce oamenii demonstrau împotriva aprobării de către guvernul Ponta a exploatării cu cianuri de la Roşia Montana, Antena 3 a preferat să abordeze subiectul "Siria", în care prezentatorul a trecut, sprinten, de la intervenţia americană în Siria către manipularea mioritică, apropiind imaginea lui Traian Băsescu de preşedintele Siriei, pe motiv că cel din urmă a efectuat, în urmă cu doi ani, o vizită în ţara noastră, în timp ce România TV a preferat dezvăluirile în exclusivitate legate de copiii Elodiei şi ai Mădălinei Manole, reporterii fiind preocupaţi de "destinul" acestora.

Paginademedia.ro prezintă capturi ale posturilor de știri de la ora 21.12.

Back To Top