Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

scandal suporteri unguriCapitala a fost luată cu asalt de suporterii maghiari care au provocat scandal după scandal După ce au distrus câteva terase în centrul vechi al Bucureştiului, suporterii maghiari au fost transportaţi la Arena Naţională.

Suporterii maghiari au devastat două dintre autobuzele RATB cu care au fost transportaţi. La Arena Naţională, ultraşii unguri au intenţionat să plece să-şi cumpere alcool, însă jandarmii le interzic să se deplaseze.

În acelaşi timp, la Gara de Nord, alţi suporteri maghiari au devastat vagoane ale trenului cu care au venit, au aruncat cu sticle, cutii de bere şi petarde. La destinaţie, au fost aşteptaţi de către jandarmi care au confiscat zeci de sticle de băutură de la cei 1.000 de suporteri.
În urma ciocnirilor cu forţele de ordine, şapte suporteri au avut nevoie de îngrijiri din partea echipajelor SMURD, patru dintre ei aflându-se în comă alcoolică. Ulterior, un alt suporter a fost scos din tren în comă aloolică.

Nici în Gara Basarab nu a fost linişte, unii suporteri maghiari trăgând semnalul de alarmă în această staţie.

Back To Top