Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

mircea cosma 3Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a declarat pentru gandul.info că descentralizarea reprezintă ruperea definitivă faţă de structurile dictatoriale inventate de Partidul Comunist, preşedintele CJ adăugând că lipsa cadrelor la nivel teritorial este rezultatul direct renunţării, de către partide, a şcolilor de formare a cadrelor.

„Este ruperea definitivă faţă de structurile statale dictatoriale, inventate de Partidul Comunist din România în urmă cu 50 de ani. Acum îşi vor da seama cât de proşti am fost şi cât de deştepţi suntem azi", a afirmat pentru gândul social-democratul.

Cosma a spus că descentralizarea nu s-a făcut după Revoluţie din trei motive: lupta cadrelor la nivel teritorial, renunţarea de către partid a şcolilor de formare a cadrelor de partid şi lipsa deciziei finanţării de la Bucureşti.

„Ducem lipsă de cadre la nivel teritorial, din cauza renunţării de către partide a şcolilor de formare a cadrelor care urmează să intre în administraţia politică. Aici suntem handicapaţi cu totul, am desfiinţat Ştefan Gheorghiu, dar nu prea am pus nimic în locul ei, fiecare partid trebuia să îşi facă o şcoală de cadre să îi înveţe ce înseamnă adminstraţia. Cei obişnuiţi cu munca în Bucureşti nu le va mai veni să creadă că nu vor finanţa ei şcoala din comuna Lapoş, adică nu vor ţine ei licitaţia samd. Există o opoziţie nedeclarată a ministerelor mamut, cu zeci de mii de persoane, care de ce să îşi piardă ei locurile de muncă", a spus pentru gândul şeful CJ Prahova.

El a dat exemplu funcţionarilor de la Bucureşti care nu sunt interesaţi decât de locurilor lor de muncă.

„Cel din administraţie se schimbă la patru ani. Funcţionarul din minister nici nu ştie că a murit Ceauşescu, că sunt de pe vremea aia acolo şi cred că trebuie să poruncească ei în judeţe şi că trebuie să i se aducă de Crăciun acţiunea MOV şi acţiunea POMUL, trebuie să i se aducă de Paşte şi Crăciun, miel, ouă, vin, iar de Crăciun porcul", a adăugat Cosma.

sursa: gandul.info

Back To Top