Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

DSC 2808Împlinirea a 95 de ani de la Marea Unire din 1918 a fost sărbătorită, la Bușteni, în prezența a sute de localnici, turiști, precum și oficialități locale.
Manifestările au debutat odată cu depunerea coroanelor de flori la Monumentul "Ultima Grenadă" din centrul orașului, urmate de o slujbă religioasă de pomenire a eroilor români.
În discursul rostit cu prilejul Zilei Naționale a României, viceprimarul orașului Bușteni, Nae Savel, a subliniat semnificația evenimentului: "Se împlinesc, astăzi, 1 Decembrie, 95 de ani de la Marea Unire din 1918, actul istoric major ce finaliza unitatea național-statală a românilor, eveniment marcant al istoriei noastre și, deopotrivă, al istoriei europene prin formarea de noi state naționale și a unei noi configurații politico-statale. Realizarea idealului național, în 1918 în Europa avea să reprezinte victoria lumii civilizate în afirmarea dreptului legitim al popoarelor la făurirea propriului destin istoric, a propriei identități naționale. Ziua noastră națională este ziua solemnă a solidarității într-o Europă Unită, ce ne garantează democrația și respectă valorile popoarelor în diversitatea lor."
De 1 Decembrie, viceprimarul Nae Savel și-a exprimat recunoștința față de toți românii, din toate veacurile, martiri și eroi, oameni de stat sau soldați în slujba patriei, care au făcut realizabil idealul național.
Ca și în anii precedenți, ceremonia s-a desfășurat în prezența consilierilor locali, a reprezentanților unităților de turism din localitate, a Poliției Locale, a Jandarmeriei Montane Bușteni, a Pompierilor, Salvamontului și nu în ultimul rând a veteranilor de război.

Back To Top