Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

pod suraniLocuitorii comunei Surani se pot bucura, de câteva luni, de un pod construit de la zero, care leagă două zone mai greu accesibile. Doar că, după realizarea construcţiei, autorităţile au ajuns la concluzia că, acum, trebuie să înalţe şi strada.

Podul de la Surani a fost realizat peste un pârâu local, „legând" locuitorii de pe malul stâng şi de pe cel drept, care până atunci erau nevoiţi să ocolească destul de mult pentru a putea traversa. Numai că, după realizarea investiţiei, autorităţile locale au ajuns la concluzia că nu-i suficient.

Pentru că rampa care asigură intrarea pe pod, din drumul judeţean, e foarte abruptă, acum e nevoie de înălţarea şoselei.

Legăturile rampelor cu drumul judeţean formează un unghi care ar smulge spoilerele şi scuturile maşinilor cu gardă joasă, astfel accesul pe acest pod este posibil doar cu maşini de teren, ori camioane.

Podul, care a costat 390.204 lei, a fost construit în baza unui parteneriat al primăriei din Surani cu Consiliul Judeţean, iar contribuţia forului judeţean s-a ridicat la 329.723 de lei.

Vicepreşedintele CJ, Sebastian Danielescu, a fost la faţa locului şi a concluzionat că pentru facilitarea accesului este necesară o reconfigurare a drumului. Încă nu se ştie care va fi soluţia tehnică aleasă, dar aceasta va fi realizată de constructorul podului, deoarece lucrarea se află încă în garanţie.

Sursa: jurnalulph

Back To Top