Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autospeciale MAIMinistrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anunţat marţi, la prezentarea bilanţului ministerului pe 2013, că a făcut demersuri pentru achiziţionarea de autospeciale noi în valoare de 57 de milioane de euro, bani obţinuţi din venituri proprii al instituţiei pe care o conduce.

Potrivit lui Oprea, la nivelul ministerului, se urmăreşte rezolvarea problemelor legate de lipsa de autospeciale la toate structurile operative.

"Am iniţiat demersurile necesare în vederea reducerii deficitului de mijloace de mobilitate la structurile operative, prin utilizarea a 57 milioane euro din venituri proprii pentru dotarea unităţilor ministerului cu autospeciale", a spus ministrul Afacerilor Interne.

Pe de altă parte, referitor la accesarea fondurilor europene, Gabriel Oprea a spus că, în 2013, au fost gestionate fonduri externe nerambursabile în valoare de aproximativ 135 de milioane de euro, prin intermediul a 192 de proiecte. Dintre acestea au fost finalizate peste 40 la sută, în valoare de peste 46 de milioane de euro, relatează mediafax.

În prezent, potrivit lui Oprea, "sunt în evaluare 95 de proiecte, în valoare de aproximativ 90 milioane euro, şi 173 de iniţiative pentru proiecte viitoare, în valoare de peste 1,5 miliarde euro".

În 2013, MAI a beneficiat de fonduri de la bugetul de stat în valoare de 8.381,5 milioane lei şi de venituri proprii de aproximativ 228,9 milioane lei.

Back To Top