Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

giratoriu suspendatDupă o lungă perioadă în care lucrările la sensul giratoriul de la ieşirea din Ploieşti către Păuleşti mai mult au stagnat, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au hotărât să rezilieze contractul cu firma care a câștigat licitația, SCT (Societatea de Construcţii în Transport Bucureşti).

Demersul se pare că a fost iniţiat de vicepreşedintele CJ Prahova, Sebastian Danielescu, după mai multe discuţii cu reprezentanţii firmei, proiectantul și subcontractanţii constructorului.

„Am constatat întârzieri faţă de graficul lucrărilor. SCT, firma contractoare, nu şi-a plătit subcontractorii şi este acţionată în instanţă de mai mulţi creditori pentru recuperarea unor datorii. Consiliul Judeţean a trimis două notificări firmei respective prin care am anunţat că dorim rezilierea contractului. Urmează să facem şi inventarierea lucrării şi ulterior proiectul va fi scos, din nou, la licitaţie", a declarat Sebastian Danielescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, potrivit jurnalulph.

Valoarea totală a proiectului pentru primul giratoriu suspendat din România este de peste 78,5 milioane de lei, din care peste 75,5 milioane reprezintă finanţare europeană nerambursabilă.

Potrivit sursei citate, Consiliul Judeţean Prahova a plătit până acum 6 milioane de lei din suma totală şi ar urma să mai vireze o tranşă de 1,5 milioane. Practic, forul judeţean s-a achitat de obligaţiile ce îi revin, însă reprezentanţii firmei „au uitat" să îşi plătească subcontractorii care au ridicat deocamdată o parte din pilonii de susţinere, dar ameninţă că nu vor mai lucra fără bani.

Problema plăţilor către subcontractanţi a apărut încă din ianuarie anul acesta, fiind semnalată în repetate rânduri de către presa judeţeană.

Construcţia giratoriului suspendat denumit „Proiectul DJ 102" a început în septembrie 2013 şi este programată a dura 24 de luni.

Back To Top