Categorie: Administraţie

stadiu lucrari parc industrialAdministraţia judeţeană a inspectat, la începutul acestei săptămâni, stadiul la două dintre investiţiile aflate în derulare în Parcul Industrial Ploieşti, anume "Centrul de Afaceri Multifuncţional Lumina Verde, Ploieşti" şi respectiv Clădirea care va găzdui Arhiva Administraţiei Publice. 

La Centrul de Afaceri „Lumina Verde", lucrările au avansat, fiind deja terminată fundaţia şi o parte din structura metalică, au anunţat, ieri, reprezentanţii CJ Prahova, într-un comunicat remis presei. Centrul se construieşte în imediata apropiere a Parcului Industrial Ploieşti, pe o suprafaţă de cca. 9.700 de metri pătraţi, urmând să reprezinte, după inaugurare, un „nucleu" de consultanţă şi de pregătire în afaceri, care să răspundă nevoii firmelor prahovene şi din întreaga ţară pentru acordarea de servicii de specialitate. Valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 40,4 milioane de lei, iar durata lucrărilor de execuţie este de 18 luni.

În ceea ce priveşte clădirea Arhivei, o investiţie de 3,1 milioande de lei a Parcului Industrial Ploieşti, lucrările sunt şi ele în grafic, anunţă Consiliul Judeţean. Arhiva va fi compusă dintr-o anexă tehnico-administrativă şi spatiu de depozitare ce va totaliza ca volum 1.200 de metri cubi. Termenul de finalizare este în noiembrie 2014, dar se preconizează că investiţia va fi dată în folosinţă la sfârşitul lunii septembrie. Arhiva va deservi Consiliul Judeţean Prahova, instituţiile subordonate acestuia, agenţii economici din incinta Parcului Industrial, dar şi oricare alt client privat interesat de serviciile oferite.

Back To Top