Categorie: Administraţie

curtea de conturiPrimăria Teişani din judeţul Prahova se află în vizorul procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Văleni. Aceştia au în derulare două dosare penale, care vizează activitatea conducerii Primăriei Teişani, deschise în urma unor sesizări venite de la Curtea de Conturi şi Corpul de Control al premierului.

Potrivit informaţiilor din presa, conducerea primăriei prahovene este cercetată penal în două dosare, care vizează infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice, respectiv fals în înscrisuri oficiale. Ambele dosare fac referire la atribuirea unor lucrări din bani publici, potrivit uni răspuns oficial primit de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Văleni, care se ocupă de aceste cazuri, alături de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IJP Prahova.

Anunţul vine în condiţiile în care, anul trecut, Corpul de Control al primului-ministru anunţa că a găsit la Primăria Teişani 31 de posibile fapte penale. Mai nou, în această primăvară, aceeaşi structură preciza că a identificat fonduri de la Ministerul Dezvoltării cheltuite neconform, pentru un alt contract de alimentare cu apă decât cel care fusese aprobat iniţial, scrie telegrama.ro.

Back To Top