Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

transport intrajudeteanLiderii sindicatului de la SC Transport Călători Express Ploiești, au solicitat o întrevedere cu primarul municipiului, pe tema transportului intrajudețean si ale curselor speciale.

La discuții au participat nu doar liderii sindicatului TCE și primarul, dar și conducerea SC TCE SA, precum și reprezentanții Direcției Tehnic Investiții, Biroul Autorizare Transport Public Local.

În urma discuțiilor au fost transmise adrese instituțiilor abilitate cu privire la avizele date acestor transportatori, având în vedere că există semne de întrebare cu privire la respectarea cerințelor legale în domeniu, este concluzia la care au ajuns participanții după dezbatere.

„În perioada următoare, în urma consultărilor făcute cu reprezentanții transportatorilor și cu persoanele interesate se va supune Consiliului Local o hotărâre care să vizeze acest domeniu de activitate", a anunțat conducerea Primăriei Ploiești.

Aceasta discuţie s-a datorat , în special, lucrărilor de mordenizare a infrastucturii rutiere din Ploieşti care a îngreunat traficul rutier şi a avut ca punct de pronire protejarea reţelei stradale faţă de suplimentarea traficului cu alte mijloace de transport, mai anunţă municipalitatea.

În plus, municipalitatea intenționează să găsească soluții prin care să protejeze rețelele stradale față de suplimentarea traficului cu alte mijloace de transport.

Back To Top